ДО УВАГИ ГРОМАДЯН (ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСТЬ), ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ-АНКЕТИ НА ОТРИМАННЯ ПІЛЬГОВИХ КРЕДИТІВ ЗА РАХУНОК КОШТІВ СТАТУТНОГО КАПІТАЛУ ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА

Відділення Держмолодьжитла "Східно-Дніпровське регіональне управління" повідомляє про наявність коштів для надання молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам довгострокових пільгових кредитів для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів (коштів статутного капіталу) Держмолодьжитла, на рахунку регіонального управління в обсязі     1 800 000,00 грн. 

Шановні кандидати, які мають намір отримати пільгові кредити для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів (коштів статутного капіталу) Держмолодьжитла та подали заяви-анкети які зареєстровані за номерами, а саме: 

Реєстраційний номер заяви-анкети

Дата реєстрацій заяви-анкети

Прізвище та ініціали імені і по-батькові кандидата на отримання кредиту (представника сім'ї)

168 26.04.2023 Тооде Ю.В. 

Вам необхідно  протягом 9 календарних днів ОСОБИСТО подати заяву про надання кредиту за рахунок коштів статутного капіталу до Відділення Держмолодьжитла "Східно-Дніпровське регіональне управління"  (до 9 лютого 2024 року включно). 

Крім того повідомляємо Вас, якщо кандидат не має наміру отримати кредит, то необхідно звернутися із відповідною заявою про відмову до Відділення Держмолодьжитла "Східно-Дніпровське регіональне управління". При цьому, в цей же день Ваша заява виключається з реєстру. Кандидати можуть заново подати заяву-анкету на участь у програмі, але на загальних умовах.

Якщо у термін 9 календарних  днів з моменту опублікування інформації на офіційному сайті Відділення Держмолодьжитла "Східно-Дніпровське регіональне управління" кандидат не з’явиться до регіонального управління та не надасть необхідні документи для отримання кредиту буде складено Акт про неявку та запрошується наступний кандидат. Кандидати можуть заново подати заяву-анкету на участь у програмі, але на загальних умовах.

Важливо!!! 

Під час подання заяви громадяни повинні пред’явити паспорт та інші документи, копії яких додаються до заяви про надання довгострокового пільгового кредиту для будівництва (реконструкції) та придбання житла. 

                                                                                                                                           01.02.2024