урочисте введення в експлуатацію житлового будинку у м. Дніпро

На днях, у м. Дніпро на ж/м Лівобережний 3 відбулася урочиста здача житлового будинку, який знаходиться за адресою м. Дніпро, вул. Січеславська 6, в експлуатацію.

Будинок зведено за замовленням  КП «АРР «Регіон–Лідер» ДОР Балівською будівельною компанією.

zaselennya 1

За час будівництва цього будинку 7 сімей скористались програмами, що реалізує Держмолодьжитло, шість з яких отримали державну підтримку за програмою «Доступне житло» (де Державою передбачена підтримка у розмірі 50% для громадян, які мають статус АТО або ВПО та 30% для інших категорій громадян) в грудні 2017року. Серед цих сімей є багатодітна родина, учасники АТО і переселенці зі сходу, а ще одну квартиру було отримано за програмою «Пільгового довготермінового кредитування» за кошти обласного бюджету. 

Привітали та розділили свято з новоселами: Голова правління Держмолодьжитла – Комнатний Сергії Олександрович, Перший заступник голови правління Держмолодьжитла – Левченко Ельвіра Борисівна, Голова Дніпропетровської обласної ради – Пригунов Гліб Олександрович, Депутат Дніпровської обласної ради, секретар постійної комісії з питань будівництва, благоустрою та зв’язку  - Шинкевич Віктор Геннадійович, директор Дніпропетровського регіонального управління Держмолодьжитла – Стрєльніков Євгеній Анатолійович та в.о. директора КП Агентства регіонального розвитку «Регіон–Лідер» - Легкоступ  Дмитро Ігорович.

      

Урочисте вручення ключів від Голови правління Держмолодьжитла – Комнатного Сергія Олександровича та Голови Дніпропетровської обласної ради – Пригунова Гліба Олександровича відбулося з найкращими побажаннями. Голова Дніпропетровської обласної ради зазначив, що це лише перший крок до повноцінного забезпечення громадян житлом, повідомив про очікуване збільшення фінансування як з Державного бюджету так і з обласного бюджету Дніпропетровської області як в цьому році, так і в наступних роках.

   

Свято закінчилося першими кроками по новобудові до власних осель, як новоселів так і гостей свята.