25 СІЧНЯ – СЬОМИЙ ЕТАП ВІДБОРУ УЧАСНИКІВ ПРОГРАМИ «ЖИТЛОВІ ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ ВПО»

До уваги громадян з числа внутрішньо переміщених осіб, зареєстрованих як кандидати для отримання кредиту в рамках програми «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб».

Відповідно до умов затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 28.04.2021 р. №451 Порядку пільгового іпотечного кредитування внутрішньо переміщених осіб за рахунок коштів гранту, наданого Урядом Німеччини через Кредитну установу для відбудови (KfW),

25 СІЧНЯ 2022 РОКУ О 14.00 год. ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛО ЗДІЙСНИТЬ ВІДБІР ОТРИМУВАЧІВ КРЕДИТУ ІЗ ЧИСЛА КАНДИДАТІВ МЕТОДОМ ВИПАДКОВОГО ВИБОРУ за допомогою генератора випадкових чисел із застосуванням програмного забезпечення (сервіс RandomPicker.com), запропонованого Імплементаційним консультантом (IPC GmbH), погодженого KfW і такого, що відповідає вимогам законодавства щодо захисту персональних даних.

За результатами відбору буде визначено ще 150 отримувачів кредиту на придбання житла із числа зареєстрованих кандидатів.

Для забезпечення контролю процедура відбору пройде за участю представників Мінреінтеграції, Імплементаційного консультанта і Держмолодьжитла.

Трансляція відбору в режимі реального часу відбуватиметься на YouTube-каналі Держмолодьжитла за посиланням: https://youtu.be/oXmRFCKAYGI

Не пізніше наступного робочого дня після проведення відбору регіональні управління Держмолодьжитла повідомлять переможців про необхідність подання документів, визначених Порядком.

Перелік переможців відбору буде опубліковано на офіційному веб-сайті Держмолодьжитла і сайтах його регіональних управлінь.

Щиро бажаємо удачі кожному кандидату!

Звертаємо увагу!

 

Формування реєстру припиняється на добу, протягом якої здійснюється відбір отримувачів кредиту із числа зареєстрованих у реєстрі кандидатів. Прийом заяв від кандидатів для включення до реєстру буде відновлено із наступного дня після проведення відбору – із 26 січня 2022 року.