ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ-АНКЕТИ НА ОТРИМАННЯ ПІЛЬГОВИХ КРЕДИТІВ ЗА ПРОГРАМОЮ КРЕДИТ ДЛЯ ВПО ТА АТО (ООС)

Дніпропетровське регіональне управлінння Держмолодьжитла, повідомляє про наявність коштів для надання пільгового довгострокового державного кредиту внутрішньо переміщеним особам на придбання житла  в обсязі   1 002 200 грн. 

Шановні кандидати, які мають намір отримати пільгові довгострокові державні кредити внутрішньо переміщеним особам та подали заяви-анкети які зареєстровані за номерами, а саме: 

Реєстраційний номер заяви-анкети

Дата реєстрацій заяви-анкети

Прізвище та ініціали імені і по-батькові кандидата на отримання кредиту (представника сім'ї)

9 03.12.2019 Стадченко С.О.

Вам необхідно  протягом 10 робочих днів ОСОБИСТО подати заяву про надання кредиту  до Дніпропетровського регіонального управління Держмолодьжитла.

Крім того повідомляємо, якщо не маєте намір отримати пільговий довгостроковий державний кредит, Вам необхідно звернутися із відповідною заявою до Дніпропетровського регіонального управління Держмолодьжитла. В день подання заяви про відмову отримання кредиту у реєстрі робиться відповідне позначення "виключено з реєстру".

Важливо!!!

Під час подання заяви громадяни повинні пред’явити паспорт та інші документи прописані  п.12 Постанови КМУ від 27.11.2019р. №980. Посилання на перелік документів: https://dp.molod-kredit.gov.ua/zhytlovi-prohramy/kredyt-dlya-vpo-ta-ato-oos/neobkhidni-dokumenty

29.03.2021