До уваги громадян, заяви яких зареєстровані до участі у програмі ДОСТУПНОГО ЖИТЛА.

Шановні громадяни! Дніпропетровське регіональне управління Держмолодьжитла інформує Вас, що змінами до Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» збільшено обсяг фінансування за програмою «Доступне житло» на 300 млн. гривень.

Додаткові асигнування згідно з прогнозним розподілом Міністерства розвитку громад та територій України на Дніпропетровський регіон складають 22,7 млн.грн. та надійдуть лише у грудні 2019року.

З метою ефективного освоєння коштів державної підтримки, звертаємось із проханням до громадян, що перебувають в черзі на отримання державної підтримки по програмі Доступне житло», реєстраційні заяви з №56 по №124 включно (крім громадян, які відмовились від участі в програмі в 2019 році) стежити за сайтом Дніпропетровського регіонального управління  (в розділі новин) за повідомленнями про виклик на участь в програмі для отримання державної підтримки.

Просимо всіх громадян уважно переглянути перелік документів, які необхідно подати до регіонального управління для отримання коштів фінансової підтримки (протягом п’яти днів з дати оголошення про виклик сім’ї на сайті),  та ознайомитись із переліком об’єктів, що приймають участь у програмі. У разі, якщо Ви не плануєте отримувати державну підтримку у 2019 році, просимо  звернутись до регіонального управління із заявою про відмову.

У випадку  відмови громадян від отримання державної підтримки у 2019 році, регіональне управління буде запрошувати на участь інших громадян, в порядку черговості.

Телефон для консультацій: 073-420-29-10; 093-154-38-21

 

З повагою, Дніпропетровське регіональне управління.