УВАГА! Регіональне управління працює дистанційно.

В Дніпропетровській області оголошено надзвичайну ситуацію у зв’язку з пандемією COVID-19.

У зв’язку з надзвичайною ситуацією органи місцевого самоврядування отримали завдання забезпечити виконання заходів щодо непоширення Covid-19.

     Шановні відвідувачі, учасники програм та кандидати! Працівників Дніпропетровського регіонального управління було переведено на дистанційне виконання обов’язків, з метою уникнення пересування на громадському транспорті. На щастя сучасні технології дають можливість віддаленого доступу до робочих комп’ютерів. Ми не припинили своєї діяльності. Ми розглядаємо скановані копії необхідних документів, надіслані на e-mail. Також по пошті листуємось з контрагентами.         

 НАГАДУЄМО! ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ПРИПИНЕНО!

Спілкування з працівниками – засобами зв’язку. Відвідування управління –лише у самому необхідному випадку. Сьогодні це лише укладання договорів.

Звертаємось до УЧАСНИКІВ програм, з якими раніше було укладено договори: - якщо ви зараз у процесі «остаточних розрахунків», усі попередні (проміжні) документи узгоджуються через пошту;

- якщо вам вкрай необхідні бухгалтерські довідки про сплачені платежі для податкових пільг, - надсилайте на пошту скан-копію або якісне фото вашої заяви, потім узгоджуйте час відвідування і отримаєте бажане у режимі «шлюзу» без контакту із працівниками.

Звертаємось до КАНДИДАТІВ!

Ще раз нагадаємо, що сайт містить сторінки з вичерпними інструкціями та зразками заяв та анкет щодо ДЕРЖАВНИХ пропозицій.

Наші контактні телефони:

 073-420-29-10;

093-154-38-21(viber)

 

 Також можна скористатись e-mail : dp.04@molod-kredit.gov.ua

Наголошуємо: Дніпропетровське регіональне управління Держмолодьжитла продовжує працювати з громадянами з урахуванням необхідності додержання протиепідемічного режиму. Звичайний графік роботи управління буде відновлено після скасування протиепідемічних заходів та обмежень органами влади.

Нагадуємо про необхідність відповідально ставитися до власного здоров’я і здоров’я оточуючих. Профілактичні заходи – у інтересах кожного громадянина.

Дякуємо за розуміння!