Шановні громадяни, які подали заяви на отримання державної підтримки за програмою «Доступне житло», та знаходяться в черзі на отримання державної підтримки за порядковими номерами 33-45

Шановні громадяни, які подали заяви на отримання державної підтримки за програмою «Доступне житло»

та знаходяться в черзі на отримання такої підтримки за номерами від 7 по 36 номери, а саме:

Світлична А.В.
Ляшенко І.П.
Грушецький Б.П.
Ярема А.В.
Сліщенко А.Ю.
Скоробагатько Н.В.
Стародубцева В.М.
Заманський В.Б.
Жученко О.С.
Рижко К.С.
Іванова Г.С.
Шестакова А.С.
Шестакова М.Л.

ЗАПРОШУЄМО ВАС НА ГРУПОВУ КОНСУЛЬТАЦІЮ,

щодо обговорення умов отримання державної підтримки,

яка відбудеться об 16.45 год. 05.12.2018

в приміщенні регіонального управління за адресою:

м. Дніпро вул. Робоча 22а.

Шановні громадяни, Дніпропетровське регіональне управління повідомляє Вас про  прийняття постанови Кабінету Міністрів України від 10.10.2018 №819 «Деякі питання забезпечення громадян доступним житлом», якою затверджено Порядок надання державної підтримки та забезпечення громадян доступним житлом (далі - Порядок).  Ознайомитися із умовами отримання державної підтримки ви маєте змогу на нашому сайті https://dp.molod-kredit.gov.ua/zhytlovi-prohramy/dostupne-zhytlo

Відповідно до розподілу коштів на 2018 рік на надання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла, на Дніпропетровську область виділено 7614000,00грн. Ці кошти найближчим часом надійдуть на казначейський рахунок регіонального управління.

Задля прискорення процесу освоєння коштів, пропонуємо Вам заздалегідь ознайомитися із змінами в Порядку, ознайомитися із пакетом документів, який вам необхідно буде подати разом із заявою про надання державної підтримки (п.11 порядку), знайти об’єкт, що відповідає умовам п.8 Порядку, отримати від Забудовника гарантійний лист із переліком документів (гарантійний лист, за встановленою формою, про намір подальшого укладення із одержувачем державної підтримки  договору про придбання житла )

Наявні дозвільні документи від забудовника згідно з переліком

 Звертаємо увагу що громадяни самостійно обирають об’єкт в новобудові, з врахуванням наступних критеріїв: строк будівництва об’єкта не перевищує 12 місяців з моменту підписання договору про придбання, вартість квадратного метра в об’єкті не повинна перевищувати граничну вартість 1 кв. м. доступного житла визначену п.5 Порядку (а саме: для м. Дніпра гранична вартість 1 кв. м.  становить 18940,25грн.), наявність дозвільних документів на виконання будівельних робіт та права на земельну ділянку у Забудовника, не порушено провадження у справі про банкрутство Забудовника.

Як тільки кошти фінансової підтримки будуть на рахунку регіонального управління, нами буде розпочато роботу по освоєнню цих коштів. Відповідно з моменту розміщення оголошення на офіційному сайті регіонального управління, у кандидатів буде лише 10 календарних днів, з дати розміщення оголошення, для подачі заяви про надання державної підтримки та повного пакету документів. У разі, не подання документів у зазначений термін,державна підтримка буде надана іншим громадянам із списку кандидатів.